top of page

Može li masažni krevet Nuga Best postati Vaš terapeut?

Updated: Aug 30

Masaža je jedna od najučinkovitijih metoda opuštanja i ublažavanja stresa.

Međutim, malo tko ima vremena ili novca odlaziti na masažu svaki tjedan.

Srećom, postoji rješenje koje može pružiti dubinsku masažu s toplinom u udobnosti vašeg doma - masažni krevet N5.

Masažni krevet, također poznat kao kombinirani termalni stimulator ili Nuga Best krevet, uređaj je koji spaja modernu tehnologiju s tradicionalnim istočnjačkim metodama za poboljšanje zdravlja. To znači da tretman na masažnom krevetu N5 kombinira nekoliko terapija u jednom, a učinak je jedinstven.

Osim što utječe na poboljšanje cirkulacije krvi, opuštanje mišića i smirivanje bolova, ovaj masažni krevet pruža termalnu akupresurnu masažu i istezanje kralježnice, pri čemu stvara najmanje opterećenje na kralježnicu.

Najvažniji dijelovi ovog uređaja kao što su valjci za masažu i podloge za ruke i noge su izrađeni od turmanijevih minerala, čime se postiže jedinstveni učinak dugovalne infracrvene topline, ionizacije i magnetoterapije, te duboko opuštanje i oporavak tijela i uma.

S druge strane, dugovalna infracrvena toplina može prodrijeti u tijelo do dubine od 7 cm. Time se postiže dobra prokrvljenost mišića leđa, ruku i nogu, a postiže se i utjecaj i na duboko smještene strukture kao što su mišići, ligamenti, tetive i zglobne čahure unutar segmenta kralježnice.

Dobra prokrvljenost i prehrana spomenutih struktura preduvjeti su za njihovu bolju prehranu, rehidraciju i oporavak.

Za vrijeme izvođenja masaže, valjci od turmanija istovremeno stimuliraju biološki aktivne točke (BAP) triju meridijana koji prolaze duž kralježnice. Stimulacija BAP pridonosi uravnoteženom radu organa s kojima su povezane energetskim tokovima u cilju postizanja njihovog boljeg funkcioniranja i harmonije unutar tijela. Zbog reljefnog oblika valjaka kao i mogućnosti podešavanja temperature na temperaturu termopunkture odnosno kauterizacije, te njihovim zaustavljenjem na pojedinim mjestima duž kralježnice, dolazi ne samo do stimulacije biološki aktivnih točaka (BAP), nego i do većeg priljeva krvi na ta mjesta.

Veća količina krvi koja se tijekom daljnje masaže raspoređuje uzduž kralježnice, omogućuje njezin brži i učinkovitiji oporavak.

Masažni krevet N5 ima i druge funkcije koje mogu biti korisne za zdravlje.

Petkugličnim turmanijevim projektorom postiže se lokalni učinak na problematična područja (jetra, trbuh, pluća, glava, vrat, oči, štitnjača itd.), a pojasom miostimulatorom može se izvoditi stimulacija mišića trbuha za vrijeme trajanja masaže, a može se koristiti i na leđima, rukama, nogama i stopalima.

Nuga Best masažni krevet nudi i funkciju reprodukcije glazbe, što pomaže u stvaranju ugodne atmosfere i psihofizičkoj relaksaciji.

Turmanijevi minerali ovog masažnog kompleksa daju i negativno nabijene ione, te učinak blagog magnetskog polja, što omogućava duboko opuštanje i oporavak tijela i uma.


I da ukratko ponovimo sve posebnosti jedinstvenog Nuga Best terapeuta -sklopivog kombiniranog toplinskog stimulatora za masažu N-5 :

  • najmanje opterečenje za kralježnicu - osoba za vrijeme trajanja masaže leži na leđima, a pritisak valjaka na leđa odvija se odozdo prema gore

  • jedinstveni učinak dugovalne infracrvene topline, ionizacije i magnetoterapije

  • istovremeni učinak na sva tri dijela kralježnice (vratni, prsni i lumbalni)

  • učinak kauterizacije ili termopunkture za vrijeme trajanje masaže

  • istovremeni lokalni učinak na različite dijelove tijela

  • miostimulacija

  • funkcija reprodukcije glazbe


I naposljetku, ovog izvrsnog terapeuta koji se nikada ne umara i djeluje uvijek jednako učinkovito, možete sklopiti i koristiti ga uvijek kada Vam je potreban, danju i noću, a čak ga možete povesti sa sobom na putovanje. Osim Vama, on je uvijek dostupan i svim članovima Vaše obitelji, pa čak i prijateljima.


Ovaj jedinstveni proizvod, koji je u Južnoj Koreji proglašen uređajem svjetske klase s najboljim dizajnom, možete besplatno isprobavati u svim našim Nuga Best salonima i uvjeriti se u njegovu učinkovitost i kvalitetu.
64 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page