top of page

Zašto se medicinska oprema Nuga Best prodaje samo u specijaliziranim salonima?

Updated: Aug 30Južnokorejska tvrtka "Nuga Medical" na svjetskom tržištu posluje od 2002. godine i lider je u proizvodnji i prodaji opreme za prevenciju i vraćanje zdravlja.


Trenutno proizvode Nuga Medical koriste milijuni ljudi u 115 zemalja, gdje je tvrtka zastupljena u više od 3500 izložbenih prostora.

Jedinstvenost opreme Nuga Best leži u korištenju turmanijeve keramike - patentiranog izuma poznatog južnokorejskog dizajnera Cho Seung Hyuna.

Turmanijeva keramika mobilizira unutarnje resurse tijela i pridonosi njegovom oporavku zahvaljujući svojim svojstvima kao što su: biorezonantna toplina, magnetoterapija i ionizacija.


Tvrtka "Nuga Best" posluje na našem medicinskom tržištu više od 7 godina.

Sigurnost svih proizvoda potvrđena je relevantnim potvrdama o registraciji (certifikatima) Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Proizvodi Nuga Best odobreni su za upotrebu kod kuće, u medicinskim ustanovama i centrima, u sanatorijima i toplicama.


Kako bi upozorila svoje kupce na krivotvorine, tvrtka prodaje svoje proizvode u specijaliziranim salonima. Ovdje potencijalni kupci mogu dobiti detaljne informacije o principima djelovanja opreme i besplatno testirati njezinu učinkovitost.

Svaki klijent ima priliku svjesno i samostalno donijeti odluku o kupnji opreme, budući da posjet Nuga Best salonu sam po sebi ne obvezuje na kupnju.


Tvrtka Nuga Best radi u Hrvatskoj kako bi vas upoznala sa svojim proizvodima i pomogla Vam da ostanete zdravi.


Posjetite naše salone:

  1. Nuga Best Zagreb-Trnje, Bosutska ulica 9, Zagreb, 092 342 3272

  2. Nuga Best Lotus-Oranice, Komarski put 14, Zagreb, 099 192 7120

  3. Nuga Best House-Dubrava, Prve Poljanice 6, Zagreb, 095 314 3322

  4. Nuga Best Premium-Trešnjevka, Ulica Dužice 20, Zagreb, 095 385 4339

  5. Nuga Best Pula, Flavijevska ul.8, Pula12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page