top of page

Zašto kupiti Nuga Best opremu ako ju možete koristiti u specijaliziranim salonima?

Updated: Aug 30

Oprema Nuga Best dizajnirana je i namijenjena za svakodnevnu upotrebu kod kuće.

Da bi se postigao potpuni ljekoviti učinak, potrebno ju je koristiti redovito najmanje dva puta dnevno, najbolje rano ujutro nakon buđenja i navečer prije odlaska u krevet.

Pravi način, za jačanje imunološkog sustava, zaustavljanje razvoja kroničnih bolesti, a na kraju da biste ih se i potpuno riješili, je korištenje turmanijeve keramike tijekom noćnog sna.


Usporedite: osmosatni san na tepihu od turmanija zamijeniti će 12 posjeta izložbenom prostoru (specijaliziranom salonu).

Korištenjem opreme Nuga Best u izložbenom prostoru dobivate samo "reklamni učinak" - 30% potrebnog rezultata.


Pridodati ćemo tome još nekoliko razloga:

  • potpuni učinak djelovanja ionizacije (razrijeđivanje krvi i pomlađivanje tijela) i magnetoterapije (utjecaj na zglobove, hormonalni i živčani sustav) možemo dobiti ukoliko je naše tjelo izložemo djelovanju turmanijeve keramike najmanje dva sata, što znači da je idealno vrijeme za to noć kada spavamo na opremi

  • u specijaliziranim salonima 1 tretman traje max 40 min

  • pojedine tretmane nije moguće svakodnevno izvoditi u salonu (sauna i kauterizacija)

  • vrijeme za obnavljanje intervertebralnih diskova je tijekom noći, zbog čega je neophodno svakodnevno spavati na opremi s turmanijevim mineralima (tepih, prsluk, pojas)

  • za postizanje rezultata u rješavanju tegoba s kralježnicom uporabom kombiniranih toplinskih stimulatora, potrebno ih je svakodnevno koristiti 1-3 puta dnevno

  • idealno je dan započeti masažom leđa, a završiti ga istezanjem kralježnice, nakon čega slijedi spavanje na turmanijevoj keramici

Ovome dodajte veliku uštedu vremena i mogućnost danonoćnog korištenja opreme za bilo koju potrebu, kako za sebe, tako i za svoje najmilije.

U salonu, redovitim dolascima možemo poboljšati zdravlje, djelovati preventivno i riješiti određene zdravstvene probleme. Međutim trajne rezultate možemo dobiti jedino korištenjem ove trajne i visokokvalitetne medicinske opreme kod kuće.


Nuga Best oprema u Vašem domu jamstvo je zdravlja cijele obitelji!
27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page